Morgenstund kokos crumble

Morgenstund kokos crumble

Ingrediënten voor 2 – 3 personen voor de Morgenstund kokos crumble

6 el MorgenStund’
240 – 280 ml water

Voor de crème

125 g plantaardige yoghurt of vanilleyoghurt
3 – 4 tl kersenjam
100 g geklopte room of kokoscrème

Voor de Crumble

2 el MorgenStund’
2 el kokosvlokken
½ – 1 etl rietsuiker
1 ½ el kokosolie

Bereiding

MorgenStund’ door kokend water roeren, 1 – 2 minuten laten weken en laten afkoelen. De room kloppen en met de yoghurt mengen.

De ingrediënten voor de crumble mengen (zo nodig nog een beetje kokosolie toevoegen), in een ovenschaal vullen en in de voorverwarmde bakoven bij180 °C circa 8 – 10 minuten goudbruin bakken en vervolgens laten afkoelen.

Nu in drie glazen van onder naar boven in lagen vullen: MorgenStund’ pap, yoghurt-room, kersenjam en crumble.

Tip: natuurlijk kunt u in plaats van de kersenjam ook een andere jam kiezen of een zelfgemaakte compote.