Tarieven

Tarieven vanaf augustus 2022

Prijs per losse behandeling
VoetreflexPlus, Lichaamsmassage, stoelmassage, bindweefselmassage voor het gezicht

30 min €35,- alleen stoelmassage
30 min €45,- bindweefselmassage voor het gezicht
60 min €62,50
90 min €92,50 Intake gesprek

Massageabonnement

6 maanden

30 min €32,50 per maand alleen stoelmassage
60 min €60,- per maand

12 maanden

30 min €30,- per maand alleen stoelmassage
60 min €57,50,- per maand

Bindweefselmassage voor het gezicht

Klik hier om een afspraak te maken.

Kuur €225,- 6 gezichtsbehandelingen
Losse
behandeling
€45,-

Hooikoortspakket

Lees hier meer over de behandeling.

60 min €250,- 4 behandelingen van 60min
+ 4x medical taping á €40,-

Detox pakket

60 min €250,- 4 behandelingen van 60min
+ doosje 7×7 kruidenthee á €12,95

Cadeaubonnen

Er zijn cadeaubonnen voor een behandeling van 30 én van 60 minuten te koop. De waarde van de bon is ook te besteden in de webshop. Klik hier als je een cadeaubon wilt kopen.

Behandelingen

  • Stoelmassage
  • VoetreflexPlus massage
  • Lichaamsmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Tuina
  • Medical taping bij hooikoorts
  • Bindweefselmassage voor het gezicht

Vergoedingen.
De reflexologie behandelingen worden vergoed mits je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen of reflexzonetherapie. Kijk bij jouw verzekering naar de voorwaarden. Onderstaande prestatiecodes zijn toegekend aan de praktijk. Het gaat niet van jouw eigen risico af.

Via deze link kan je makkelijk bij Independer.nl zien welke zorgverlener mijn behandelingen vergoed.

Vergoedingen op basis van prestatiecodes

Reflexzonetherapie 24009
De voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is.

Coaching 24505
Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen.

Counseling 24506
Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: – het oplossen of hanteren van problemen – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Overige natuurgeneeskunde 24005
De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code.

Voor meer informatie klik op de volgende link: https://catcomplementair.nl/soorten-therapie/

Mocht je verhinderd zijn bel dan uiterlijk 24 uur van tevoren om een afspraak te verzetten of te annuleren anders wordt de behandeling in rekening gebracht.