Voor bedrijven

Zitten werknemers vaak in dezelfde houding?
Maken zij vaak en dagelijks repeterende bewegingen?
Ervaren zij een hoge werkdruk?

Dan zijn de Chinese stoelmassage en voetreflexologie geschikt voor uw bedrijf!

Chinese stoelmassage?

Bij de Chinese stoelmassage werk ik vanuit de basis principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en wordt er gebruik gemaakt van de TuiNa technieken. TuiNa staat voor grijp en trekken. Door deze technieken ontspannen de spieren en  wordt tevens de doorbloeding gestimuleerd zo kunnen blokkades opgeheven worden en gaat bovendien de Qi weer stromen. Het is een zeer effectieve massage, de persoon voelt zich na deze massage energieker en gemotiveerd en het bevordert ook de productiviteit.

De massage kan over de kleding heen gegeven worden en duurt ca. 15 – 20 minuten. Je zit op een speciaal ontwikkelde stoel zodat je een optimale ontspannen houding hebt.  De rug, nek, schouders armen en hoofd worden meegenomen. RSI klachten kunnen zo voorkomen worden, verminderen en kunnen ook zelfs verdwijnen. Per persoon kijk ik naar welke klachten er zijn en naar het ontstaan van deze klachten.

Voetreflex behandeling

Bij een voetreflexbehandeling ligt de persoon op een massagetafel met ontblote voeten en onderbenen. De belangrijkste reflex zones worden gemasseerd waardoor het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer wordt aangespoord en tevens de Qi (levensenergie) gaat stromen. De persoon komt weer fris en energiek van de tafel. De massage duurt 15 minuten.

Massage bevordert niet alleen de arbeidsvreugde van de werknemer in het algemeen het kan ook ziekteverzuim onder het personeel terugbrengen. Doordat het ook veelvoorkomende klachten zoals RSI- of ergonomisch gerelateerde werkplekklachten voorkomt en ook opspoort.

Heb ik uw interesse gewekt, neem dan contact op voor meer informatie.