Wat zeggen anderen over de behandelingen van Bettina

“De behandelingen bij Bettina heb ik als fijn en ontspannen ervaren. Tijdens de behandelingen had Bettina rustige muziek op. Haar aanrakingen waren prettig en ik viel vrijwel meteen in slaap. De ruimte waar de behandelingen werden gegeven had een prettige energie. Bettina zelf straalt rust uit.
Mede door de behandelingen en de gesprekken met Bettina is mijn zicht letterlijk en figuurlijk verbeterd. Ik heb nagenoeg geen last meer van ‘wazig’ zien. Zelfs niet als ik heel moe ben. Tevens ben ik tot een aantal inzichten gekomen. Patronen en eigenschappen, waarvan ik me niet bewust was. Dat voelt goed. “

Groeten,
Audrey

Bettina is een lieverd!! Haar behandelingen zijn tot nu toe goed bevallen en goed ontvangen. De energie stroomt dan weer en dat is zo’n lekker gevoel 🙂 Zo doorgaan!! Keep the girlpower!! Liefs en dikke knuf, Margreet

 —

Bettina heeft haar praktijkruimte sfeervol ingericht wat al uitnodigt om te gaan ontspannen. Ze nam met aandacht de tijd om te bespreken waar ik last van heb. De stoelmassage was geweldig en heel effectief. Ik voelde me ontstresst en had geen pijn meer in mijn schouders en nek. My Body My Soul is zeker een aanrader.

Daphne Lie

 —

Bettina is een hele prettige persoon. Afgelopen week heb ik haar voor het eerst ontmoet in haar fijne, lekker ruikende praktijk. Ze heeft zó de tijd voor mij genomen! 

Ze heeft een brede kennis en dat kwam erg van pas in mijn geval. 

Het werd privé voor mij net allemaal even te veel en voelde dat ik niet goed meer functioneerde. Bettina heeft eerst luisterend oor geboden en daar haar massage op aangepast.

Het maakte veel bij me los. Maar gaf ook veel ruimte in mijn hoofd na afloop. De dagen erna heb ik me zo veel beter gevoelt! Wat een behandeling met je kan doen zeg!

Het was heel lekker ontspannend maar dus óók nog eens effectief!

Bettina, heel erg bedankt en zéker tot ziens💐

Groetjes Flora

 —

In een rustige, mooie en sfeervolle praktijk op adem komen na een werkweek, heftige gebeurtenis of gewoon om te ontspannen….ik ben ontzettend blij dat ik My Body My Soul gevonden heb. Door de fijne sfeer in de praktijk wordt ik rustig en ik voel me er altijd heel erg welkom. Bettina is professioneel en heeft precies de juiste methode of techniek, zowel in de gesprekken als in de massages, geeft verlichting, inzicht en inspiratie en helpt mij verder. Bettina begrijpt het en ik ben haar heel erg dankbaar! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Liefs, Yvonne

Ik heb je massage als prettig, ontspannend en vakkundig ervaren. Helpt om weer meer ‘in je lichaam’ te komen.

Colin

De massages van Bettina heb ik als zeer prettig en ontspannen ervaren. Door mijn zittende beroep, heb ik vaak nek en schouderklachten en de Chinese stoelmassage heeft daar erg bij geholpen om het wat losser te maken. Ik ging iedere keer relaxed de deur uit en omdat de massages op vrijdag waren, ontspannen het weekend in. Bettina luistert goed naar je klachten en speelt daarop in, wat heel erg fijn is. Ik vind het een aanrader!

 Liefs Chrisja

Eigenlijk kwam ik er achter toen ik wegging na de Chinese stoelmassage dat er toch ongemerkt spanningen in je lichamen zitten. Dan denk je je bent toch al lekker ontspannen. Na een heerlijke en zeer ontspannende, zowel lichamelijk als geestelijk, Chinese stoelmassage van Bettina liep ik toch wel anders en meer ontspannen weg. Het gaf mij een zeer goed gevoel. Ik kan het daarom zeer zeker aanbevelen aan mensen die net zo als ik denken dat je wel ontspannen bent maar achteraf er achter komt dat er meer spanningen zaten dan je denkt. Een weldaad voor lichaam en geest!  

Ernst Jan

Ik voel mij altijd op mijn gemak bij Bettina. Ze denkt met je mee en de behandeling is fijn…

Helen

Bettina masseert fijn rustgevend, stevig en ontspannen. Weet de probleemplekken te vinden en stemt goed de eventuele pijngrens en soort behandeling met je af. De ruimte heeft een aangename sfeer waardoor je snel op je gemak voelt en de warmte van de moxalamp op de gespannen spieren geeft een heerlijke warme sensatie. 

Nicky