Bindweefsel gezichtsmassage

Bindweefsel gezichtsmassage

Een bindweefsel gezichtsmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit als het ware. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels, lijntjes of andere oneffenheden.

Bij de bindweefsel gezichtsmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door stress en ook verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd bovendien de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage kan cel vernieuwend werken, de huid ziet er jonger, steviger en glanzender uit.

Vanuit de reflexzones in het gezicht kijk ik waar de verklevingen, oneffenheden zitten en bespreek met jou wat je zelf zou kunnen doen om jouw huid in goede conditie te krijgen en te houden.

reflexzones gezicht

Wat houd de behandeling in:

De huid wordt gerold en opgepakt om de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan te pakken en zo de doorbloeding te verbeteren. De behandeling kan op plekken waar verklevingen zitten pijnlijk of gevoelig zijn.
De behandeling duurt ca. 30 minuten en wordt gegeven op een schone huid zonder make up. De huid bereid ik voor met een vochtige warme handdoek, hierna reinig ik met lotion en breng ik een natuurlijk serum aan. Alle producten die ik gebruik zijn zonder parabenen, conserveringsmiddelen en geur-, kleurstoffen en bovendien vegan. Na de behandeling breng ik een aloë Vera gel aan om de huid te verzachten en te kalmeren.

Bindweefsel gezichtsmassage in combinatie met Botox en/of Fillers

De bindweefsel gezichtsmassage kan als voorbehandeling bij behandelingen met botox en/of fillers, het zorgt er voor dat onderhuidse verklevingen worden opgelost waardoor botox en/of fillers makkelijker in de huid geïnjecteerd kunnen worden. Na de behandeling van botox en/of fillers is het beter om gedurende 2 weken geen bindweefselmassage te ondergaan.

In kuurverband: Het is aan te raden om een paar keer per jaar een kuur te ondergaan voor een glanzende huid en om rimpels te vervagen.

Losse behandeling €45,-

een kuur van 6 behandeling kost €225,-

Een bindweefsel gezichtsmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Cosmetisch gezien zou het de aanmaak van collageen stimuleren, wat de huid steviger en flexibeler maakt, hierdoor kunnen rimpels minder diep worden.

Wij verkopen ook collageen als supplement, kijk hier voor collageen producten