Tarieven vanaf januari 2020

Prijs per losse behandeling
VoetreflexPlus, Lichaamsmassage, stoelmassage, bindweefselmassage voor het gezicht

30 minuten € 32,50, alleen stoelmassage
30 minuten Bindweefsel massage voor het gezicht €35,-
60 minuten € 60,-

Massageabonnement

6 maanden
30 minuten 30,00 per maand, alleen stoelmassage
60 minuten 57,50 per maand
12 maanden abonnement
30 minuten 27,50 per maand, alleen stoelmassage
60 minuten 55,- per maand

Massagekaart
30 minuten, alleen stoelmassage
5 behandelingen €154,-;
10 behandelingen €308,-
60 minuten
5 behandelingen € 285,-
10 behandelingen € 570,-

Bindweefselmassage voor het gezicht.
Kuur van 6 gezichtsbehandelingen € 175,-
Losse behandeling €35,-

Klik hier om een afspraak te maken.

Hooikoortspakket
4 behandelingen van 60 minuten en 4x medical taping a 40,- voor €250,-. Lees hier meer over de behandeling.

Detox pakket
4 behandelingen van 60 minuten en een doosje 7×7 kruidenthee ter waarde van 12,95 voor €200,-

Behandelingen
Stoelmassage, voetreflexPlus massage, lichaamsmassage, ontspanningsmassage, TuiNa, Medical taping bij hooikoorts, bindweefselmassage voor het gezicht.

Vergoedingen.
De reflexologie behandelingen worden vergoed mits je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen of reflexzonetherapie. Kijk bij jouw verzekering naar de voorwaarden. Onderstaande prestatiecodes zijn toegekend aan de praktijk. Het gaat niet van jouw eigen risico af.

prestatiecodes die vergoed worden

Reflexzonetherapie 24009
De voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is.

coaching 24505
Coaching is geworteld in de positieve psychologie en moet niet verward worden met counseling of begeleidingsvormen die erop gericht zijn mentale blokkades of psychische stagnatie te verhelpen.

Counseling 24506
Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: – het oplossen of hanteren van problemen – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Overige natuurgeneeskunde 24005
De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code.

Mocht je verhinderd zijn bel dan uiterlijk 24 uur van tevoren om een afspraak te verzetten of te annuleren anders wordt de behandeling in rekening gebracht.


De praktijk is aangesloten bij de RBCZ.
Cat complementair
De praktijk is aangesloten bij CAT Complementair