Hooikoorts

Hooikoorts is een overgevoeligheidsreactie van je lichaam op stuifmeel van sommige grassen, planten en bomen, die in bloei staan. De overgevoeligheid voor het stuifmeel ontstaat doordat het afweermechanisme van je lichaam in de war is. Lees hier meer.

mecical taping bij hooikoortsHet beste is om voordat het hooikoorts seizoen begint alvast te beginnen om je afweersysteem te ondersteunen. Zo kan je hooikoortsklachten voorkomen. Mocht je al last hebben van lopende neus en/of tranende ogen dan kan alsnog deze massages en/of medical taping helpen om de klachten te verminderen.

Je ontvangt 4 massage van 45 minuten of 1x per week of 1x per 2 weken. Aan jou de keuze. De massage begint met een hoofdmassage, op de oogkassen liggen een aantal acupressuurpunten die de klachten kunnen verminderen als jeukende ogen. Vervolgens masseer ik jouw onderbenen en voeten, deze massage ondersteunt en reguleert je afweersysteem, je lichaam krijgt een extra zetje als het ware. Hierdoor kunnen je klachten verminderen en/of verdwijnen en je voelt je vitaler. De massages kunnen met medical taping van de rug gecombineerd worden.

Het hooikoorts pakket kost € 200,- voor 4 massages van ca. 60 minuten. Je komt eenmaal per week of 1x per 2 weken. Dit is inclusief eventuele medical taping.