Hooikoorts is een overgevoeligheidsreactie van je lichaam op stuifmeel van sommige grassen, planten en bomen, die in bloei staan. De overgevoeligheid voor het stuifmeel ontstaat doordat het afweermechanisme van je lichaam in de war is.

Het beste is om voordat het hooikoorts seizoen begint alvast te beginnen om je afweersysteem te ondersteunen. Zo kan je hooikoortsklachten voorkomen. Mocht je al last hebben van lopende neus en/of tranende ogen dan kan alsnog deze massages helpen om de klachten te verminderen.

Gedurende vier weken achterelkaar ontvang je 1 voetreflexmassages per week. Deze massage ondersteunt en reguleert je afweersysteem, je lichaam krijgt een extra zetje als het ware. Hierdoor kunnen je klachten verminderen en/of verdwijnen en je voelt je vitaler. De voetreflexmassages kunnen met oorreflexpunten en medical taping van de rug gecombineerd worden.

Het hooikoorts pakket kost € 100,- voor 4 massages van ca. 30 minuten. Je komt eenmaal per week gedurende 4 weken. Dit is inclusief eventuele medical taping en/of oorzaadje op het allergiepunt in je oor.