Het jaar van de Aap

2016 is het jaar van de AAP                                                  .

Eerdere jaren van de aap waren: 2004, 1992, 1980, 1968, 1956

Op 8 februari 2016 begint het Chinese nieuwjaar het jaar van de Aap met het element water. De  Chinese dierenriem kan je vergelijken met onze sterrenbeelden.

Mensen geboren in het jaar van de Aap zijn intelligente improvisatoren vol charme, soms een  charlatan en uitermate listig. Ze zijn snel in het opnemen van zaken hebben een goed geheugen en hebben een plagerige gevoel voor humor. Het zijn pioniers, uitvinder in ieder geval zeer veelzijdig waardoor ze goed zijn als leraar, schrijver, toneelspeler. Ze zijn goed in taal en hebben bijzonder veel zelfvertrouwen waardoor het soms lijkt of ze een meerderwaardigheidscomplex hebben.  Kritiek en beschuldigingen dat doet de aap niets omdat ze weet dat wat ze doet het juiste is. Ze heeft een positieve kijk op het leven en zal uitermate trots zijn als een onmogelijk taak tot een goed einde is gebracht. Als de aap in een hoekje wordt gedrukt dan zal ze ontsnappen. Rancuneus is ze niet en ze kan goed luisteren naar de problemen van een ander. Ze zullen niet altijd de waarheid vertellen omdat ze niet onaardig willen overkomen. Op feestjes staan ze meestal in de belangstelling.

Hun liefdesleven is druk en gevuld met tranen, passie, humor en verzoening. Ze zijn geen stabiele types en hebben hierdoor grote moeite om een goede minnaar te vinden. Als ze de perfecte partner gevonden hebben, zullen ze zich overgeven aan de liefde. Het liefdesleven van de Apen kan ingewikkeld zijn. Zodra Apen aan de problemen in de relatie werken, zullen zij een ondersteunende, flexibele en betrouwbare partner zijn.

Ze vergeten vaak om pauze te nemen en ze mogen meer tijd besteden aan hun dagelijks werkzaamheden. Ze houden van het leven. Meestal zijn het zeer gezonde mensen, mede door hun actieve levensstijl. Mochten ze ziek worden, heeft het meestal met het zenuwstelsel of bloedsomloop te maken. Voortdurend actief zijn, houdt mensen, die geboren zijn in het Jaar van Aap, in goede gezondheid.

10501887-chinese-horoscoop-jaar-van-de-aap De water Aap is de meest energieke ze hebben een stimulerende werking op  anderen.

Waardoor het kan zijn dat je meegesleurd wordt in haar stroom. Haar  wilskracht, creativiteit en daadkracht zorgen ervoor dat ze altijd aan de top komt. Ze  kan van een mug een olifant maken en neerslachtig worden, koppig en weerbarstig  en achterdochtig zijn.

 

Bekende mensen die in het jaar van de aap zijn geboren:

Waylon, Boudewijn de Groot, Lee Towers, Rutger Hauer, Victoria Koblenko, Kim-Lian van der Meij, Wllem van Hanegem, Jan Peter Balkenende, Daphne Deckers, Irene van der Laar, Christina Aguilera, Martijn Krabbé, Elizabeth Taylor, Wolter Kroes, Gordon, Babette van Veen, Julius Ceasar, Celine Dion, Kim Kardashian, Leonardo da Vinci, Jessica Simpson, Marc Anthony, Michael Douglas, Jeroen Krabbé, Omar Sherif, Dirk Kuijt, Kylie Minogue, Tom Boonen, Tom Hanks, Venus Williams, Walter Matthau, en Will Smit.